Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η προεκλογική εκδήλωση στο Ρέθυμνο

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στο Νομό Ρεθύμνου κ. Σπύρος Αντωνογιωργάκης, τόνισε σε δηλώσεις του πως «ο κόσμος θα πρέπει να μας στηρίξει έτσι ώστε από την επομένη των εκλογών να μπορέσουμε να συγκρουστούμε πιο δυναμικά με τις πολιτικές της φτώχειας, της ανεργίας, της ύφεσης και του ρατσισμού», προσθέτοντας πως στόχος τους είναι η διαγραφή του χρέους και η πληρωμή της κρίσης από τους καπιταλιστές και τους τραπεζίτες.
«Διεκδικούμε την περιφέρεια Κρήτης για να δώσουμε τη μάχη για την προστασία των συμφερόντων του Κρητικού λαού και του περιβάλλοντος ενάντια στις περικοπές του Καλλικράτη και την απληστία του κεφαλαίου» συμπλήρωσε ο ίδιος, καλώντας τον κόσμο να «μαυρίσει» τα κόμματα που στηρίζουν τα μέτρα και να δώσει έμφαση στην αντικαπιταλιστική προοπτική, συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Ρεθύμνου κ. Ανδρέας Οικονόμου τόνισε πως η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση έχει θέσει ως στόχο της να μην ισχύσει ο Καλλικράτης καθώς όπως υποστήριξε ο ίδιος «ο θεσμός αυτός δημιουργεί μια περιφερειακή διοίκηση που θα «πάρει» φορομπηχτικά μέτρα ενάντια στο λαό και θα μειώσει το επίπεδο ζωής των πολιτών υποβαθμίζοντας το κράτος πρόνοιας».
Στην εκδήλωση τονίστηκε ότι η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση μεταξύ άλλων «τάσσεται υπέρ της ανατροπής του μνημονίου, στηρίζει τη διαγραφή του χρέους, την κρατικοποίηση των τραπεζών, την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε. και τον διωγμό των βάσεων από τη Σούδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου